top of page

Beschuit met muisjes

Bijgewerkt op: 10 nov. 2021

Met grote vreugde delen wij mede, dat is geboren op 6 november 2021:Het begon in de ochtend met het contact tussen Jeannette en Gerdi over de praktische kant van het fotografeer"uitje" dat op de planning stond voor de volgende dag. ,,Zou het niet handig zijn voor de ouders en andere afnemers, als onze foto's op 1 plek te vinden zijn?" opperde Gerdi. Jeannette was het hier roerend mee eens en zo gingen de raderen draaien.


Zo puffen en zweten we op een naam. Met wat hulp van de zonen van Jeannette komen we op "Pictures by Us" uit. Er wordt snel een logo in elkaar gedraaid, kaartjes gedrukt, een oypo-pagina de wereld in geschopt, een QR-code gegenereerd en zelfs een domeinnaam gereserveerd. Wat "een beetje" enthousiasme bij zo'n spontane bevalling al niet kan doen!


Oefenen wij onze hobby apart van elkaar uit, dan is dit onder onze eigen naam, met onze eigen kaartjes en vind je de foto's op onze eigen Oypo en Facebook pagina's. Maar gaan we samen op pad, dan gebruiken we onze nieuwste aanwinst: "Pictures by Us".


Lijkt het je nou leuk als wij bij jouw sport/feestje/familie samen foto's komen maken? Dan kun je ons gerust een mailtje sturen en maken we een afspraak. Dan eten wij nog even een beschuitje met muisjes ;)

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page