top of page

Smiles en leuke reacties

9.30 hebben we afgesproken op de parkeerplaats bij de Kaleberg vandaag. Gewoon lekker op 2 verschillende plekken van de MTB route Lochem fietsers vastleggen. Hier zijn we een aardige tijd geleden voor het eerst mee begonnen samen en dit blijft leuk om te doen. Jeannette is er al iets eerder en hangt alvast een plakkaat op met onze QR-code op. Als Gerdi er ook is gaat Jeannette haar favoriete plekje opzoeken bij de kombochten net voor het eet- en koffiehuisje. Gerdi loopt de andere kant op, klimt de berg op en gaat bij de afdaling net na het koepeltje staan, maar niet voordat er bij dat koepeltje ook een plakkaat met QR-code is opgehangen.


Jeannette wordt herkend van de eerdere keren de we op deze route hebben gestaan, samen of op eigen gelegenheid. Gerdi ziet haar oud-buurman langsfietsen en herkent de man van een ex-collega. Er wordt vaak "goedemorgen" geroepen, gelachen naar de camera en zelfs gezwaaid. Het is weer een feestje om er te staan. Er zijn een paar fietsers die zich afvragen hoe die fotograaf sneller van punt a naar punt b is gekomen dan zij op de fiets, zich niet realiserend dat we met zijn tweeën zijn. Grappig.


Verder moet Gerdi nog een paar keer voor verkeersregelaar spelen, omdat het MTB pad op het stuk waar zij staat wordt aangezien voor een wandelpad. Geen idee waarom men zich niet af vraagt waarom alle andere wandelpaden bezaaid zijn met bladeren en dit pad niet? Maar nietsvermoedend komen er verschillende groepjes mensen wandelend deze afdaling naar beneden. Het gaat een paar keer bijna mis, maar gelukkig kan iedere botsing voorkomen worden.


Jeannette heeft nog een andere afspraak staan en stapt om 11.15 in de auto. Gerdi pakt niet veel later de spullen ook bij elkaar. Onderweg naar beneden schiet ze nog een paar plaatjes op een ander plekje. Bij het eet- en koffiehuisje komt ze nog een gezamenlijke collega tegen en vragen een vader en zoon nog waar ze de foto's kunnen vinden als ze klaar zijn. Nog even een kaartje uitdelen en dan is het mooi voor vandaag. Tijd om de foto's te gaan bewerken. Het was weer een geslaagd ochtendje.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page